Izid novega albuma “Radio Unfriendly”, tokrat prave in odločne punk rock pokušine!

glasba
ELVIS JACKSON so v več kot petnajstletni glasbeni karieri ponudili 4 albume in en EP album, posneli so tudi več kot deset videospotov, beležijo pa tudi preko 1.000 koncertnih nastopov. Podatki, ki povedo veliko, obenem pa ne razkrijejo, kako poseben in glasbeno samosvoj je punk rock kvartet v svojem dolgoletnem ustvarjanju.

Tokrat, na težko pričakovanem petem albumu »Radio Unfriendly« je dominantna vsebina punk rocka, poskočnih in hitrih ritmov, metalskih riffov ter hard core agresije, vseeno pa vse v dinamično celoto poveže nalezljiva melodija in sproščena energija, ki je skupna vsem izdelkom Elvis Jackson. 
»Komaj čakamo, da zažgemo na treh zaporednih nastopih in v družbi naših največjih in novejših fanov obrnemo novo stran v zgodovini benda, kar Radio Unfriendly album nedvomno je!«, so povedali Elvis Jackson, ki bodo ploščo predstavili v Ljubljani, Mariboru in Novi gorici, na velikih koncertih.
Album bodo fantje izdali 16. marca, brezplačno ga boste lahko z uradne spletne strani www.elvisjackson.com pretočili ob polnoči 15.marca, za začetek promocije albuma pa so napovedali tudi tri večje in spektakularne promocijske koncerte.

Osrednji promocijski koncert bo v sredo, 25.marca, ob 20.30 v ljubljanskem Kinu Šiška, odrska posebej za priložnost pripravljena zvočna in lučna akcija Elvis Jackson se bo nadaljevala dan zatem, 26.marca, z nastopom ob 21.uri na ŠTUKU v Mariboru, nabor treh nastopov pa bodo fantje v velikem slogu sklenili v petek, 27.marca, ob 21.uri v domači Mostovni v Novi Gorici.